Loading...
Heb jij oog voor detail?

Vind werk in een paar klikken!

Yoopies, Hoe werkt het?

Meer weten

Met Yoopies vind je makkelijk een baan als schoonmaakster in huis of op kantoor.

 • Vind snel een huishoudelijke hulp voor thuis of op kantoor!

  Vind snel een huishoudelijke hulp voor thuis of op kantoor!

  Ben je op zoek naar schoonmaak-advertenties die bij jou passen?
  Bij Yoopies kan je een gratis profiel aanmaken voor een schoonmaker voor in huis of op kantoor. Je maakt een profiel in een paar klikken. Op deze manier kan je je motivatie en ervaring delen. Je neemt contact op met families door een bericht te sturen. Zij krijgen dan een melding dat er een bericht voor hun klaar staat op Yoopies.

 • Een baan als schoonmaker waar en wanneer jij wilt.

  Een baan als schoonmaker waar en wanneer jij wilt.

  Of je nu wil schoonmaken in Amsterdam, Rotterdam or Maastricht, er worden op Yoopies schoonmakers gezocht door heel Nederland.
  Zorg dat je profiel er goed uitziet. Als je even niet beschikbaar bent voor een korte of lange tijd kan je je profiel even pauzeren. Ben je weer beschikbaar? In een klik is een profiel weer actief. Je bepaalt zelf je tarieven en werktijden.

 • Kom direct in contact met mensen die op zoek zijn naar een huishoudelijke hulp.

  Kom direct in contact met mensen die op zoek zijn naar een huishoudelijke hulp.

  Het is heel eenvoudig om een profiel aan te maken op Yoopies. Geef aan waar je woont (adres, postcode of plaatsnaam), plaats een advertentie (vergeet niet je motivatie toe te voegen) en geef aan wanneer je wilt werken. Gezinnen en geïnteresseerde bedrijven nemen telefonisch of per e-mail contact met je op.
  Je kunt ook zelf een bericht sturen aan werkgevers. Zij ontvangen dan een melding dat er een bericht voor hun klaar staat op Yoopies.