Loading...
Oppas, buitenschoolse opvang, gastouders...

Een oppas adres vinden; het is kinderspel!

Yoopies, Hoe werkt het?

Meer weten

Op Yoopies is het makkelijk een baan te vinden als oppas, werk als nanny, oppasmoeder of als je werk zoekt als au pair.
De website is gratis en je vind meer dan 24 730 kinderopvang advertenties bij jou in de buurt. Op Yoopies kunnen de beste oppassen bovendien elke maand prijzen winnen.

 • Vind advertenties van ouders in heel België.

  Vind advertenties van ouders in heel België.

  Vind je het leuk om voor kinderen te zorgen en ben je op zoek naar een baan als oppas? Op Yoopies maak je eenvoudig een gedetailleerd profiel aan met je kwalificaties en beschikbaarheid en vind je in no-time een geschikte baan! Ben je alleen doordeweeks beschikbaar? Kan je 's nachts op kinderen letten? Kan je kinderen ophalen van school? Ben je op zoek naar een fulltime baan als gastouder? Waar je ook naar op zoek bent, op Yoopies vind je snel een gezin waar jij aan de slag kan als oppas. Wij raden je aan om verschillende profielen van gezinnen te bekijken en een aantal berichten te sturen (we hebben meer dan 24 730 voor oppassen). Maak je profielpagina zo gedetailleerd mogelijk: geef bijvoorbeeld aan welke diploma’s je hebt gehaald, welke opleiding je nu volgt, vertel hoeveel ervaring je al hebt met oppassen. Laat bijvoorbeeld ook weten als je ervaring hebt met de verzorging voor kleine babies of misschien ben je zelf mama? Opleidingen of diploma’s als bijvoorbeeld pedagogisch medewerker of leraren in opleiding worden extra op prijs gesteld door ouders! Er zijn honderden advertenties van ouders die op zoek zijn naar een oppas in heel Belgie.

 • Bespreek zelf je tarief met de families, wij vragen geen commissieloon.

  Bespreek zelf je tarief met de families, wij vragen geen commissieloon.

  In tegenstelling tot bureaus die gespecialiseerd zijn in het vinden van oppassen of gastouders, vraagt Yoopies geen commissie voor het leggen van het contact tussen ouders en oppas. Als oppas of gastouder bepaal je zelf in overleg met het gezin wat je gaat verdienen. Yoopies vraagt je in je profiel wat je wilt verdienen (per uur of dag), dit is enkel bedoeld als indicatie naar de ouders toe. Op deze manier kunnen ouders het tarief meenemen in de afweging om voor een bepaalde oppas of gastouder te kiezen. Bekijk in onze FAQ wat een op dit moment het gemiddelde uurtarief zijn voor een oppas of gastouder. Je kunt ouders ook wijzen op onze hulppagina’s voor eventuele fiscale voordelen. Om de kans op een leuke baan zo groot mogelijk te maken raden we je aan je profiel door ons te laten verifiëren. We controleren o.a. je contactgegevens en eventueel je diploma’s en wanneer alles in orde is krijg je een label “geverifieerde oppas” of “geverifieerde gastouder” toegewezen op je profiel.

 • Vind werk in de kinderopvang dat in jouw agenda past

  Vind werk in de kinderopvang dat in jouw agenda past

  Of je nu wilt oppassen in Amsterdam, voor kinderen wilt zorgen in Rotterdam of gastouder bent in Eindhoven of in de kinderopvang wilt werken waar dan ook in Nederland, Yoopies heeft de oplossing voor jou. De vernieuwde website van Yoopies is bestemd voor en richt zich op oppassen, oppasmoeders, gastouders en mensen die in de kinderopvang willen werken en is bovendien gratis in gebruik. Hoe vollediger je profiel, hoe meer kans je maakt om elke maand leuke verrassingen te winnen. Hiervoor kan je drie dingen doen; nodig je vriendinnen of vrienden die het ook leuk vinden om op te passen uit zich ook in te schrijven op Yoopies; vraag aan gezinnen waar je eerder opgepast hebt om jou te beoordelen en zorg dat je beschikbaarheid altijd klopt! Wanneer je werk gevonden hebt als oppas (bijvoorbeeld als naschoolse oppas) of oppasmoeder pas dan direct je beschikbaarheid aan. Je kunt aangeven als je even helemaal niet meer beschikbaar bent of niet meer geïnteresseerd bent om te werken in de kinderopvang. Op dit moment zijn er meer dan 81000 oppassen, gastouders of oppasmoeders die hun vertrouwen gesteld hebben in Yoopies. Wacht dus niet langer en schrijf je in op Yoopies om zo snel mogelijk leuk oppaswerk bij jou in de buurt te vinden!