Loading...

Alles voor jouw viervoeter!

Vind de perfecte oppas voor jouw huisdier! Reserveer online en Yoopies doet de administratie!

Yoopies, dat is de nieuwe manier om een oppas te vinden !

Yoopies is goedkoper dan normale bemiddelingsbureaus en berekent geen commissies.

Yoopies, de "Facebook voor babysitting" [...] "recreëert de traditionele mond-tot-mond reclame, maar dan online"

Yoopies verandert de manier waarop je hulp vind, ons team controleert profielen en VOG's en andere gebruikers geven beoordelingen. Deze informatie is beschikbaar voor elk profiel!

Moederkloeken, mama's onder druk en alle andere mama's, deze site is voor jullie. Papa's zijn natuurlijk ook welkom

Op Yoopies zal je zeker de perfecte oppas vinden, de student die je puber kan helpen met zijn huiswerk of de babysit die je tweeling van 6 maand zal vertroetelen...

Yoopies, een jonge internetsite, is een groot succes ! Al meer dan 25 000 mensen zijn fan!

Yoopies is echt heel makkelijk, je geeft je postcode in en je kan meteen de gedetailleerde profielen bekijken van duizenden aanbevolen, geogelokaliseerde babysitters.

Meer weten

Yoopies helpt je om gemakkelijk een dierenoppas te vinden voor je hond, kat of andere huisdieren.

 • Vind een dierenoppas voor je hond of kat.

  Vind een dierenoppas voor je hond of kat.

  Weggaan voor vakantie en je hebt niemand om je huisdier te verwennen? Yoopies heeft de oplossing om je hond, kat of een ander huisdier goed onder te laten brengen. Of het nu gaat om een wandeling, een oppas, een hond die 's avonds laat zit, Yoopies heeft een groot aantal profielen bij u in de buurt en beschikbaar om uw leven gemakkelijker te maken. Uw oppas kan naar uw huis komen of uw huisdier bij hem/haar thuis houden. Het is aan u om de oplossing te kiezen die bij u past.

  Als u een kattenverzorger of hondenoppas nodig heeft voor spoedeisende hulp, een wandeling of een bezoek om te controleren of alles in orde is, heeft Yoopies vertrouwde profielen.

 • Het alternatief voor het dierenpension: een betrouwbare dierenoppas die aanbevolen wordt door vrienden.

  Het alternatief voor het dierenpension: een betrouwbare dierenoppas die aanbevolen wordt door vrienden.

  Iemand vertrouwen om te zorgen voor uw huisdier is niet eenvoudig. Yoopies geeft u ook toegang tot de meningen en aanbevelingen van andere huisdierbezitters. Yoopies is zoveel meer dan een matchmaking-platform, het is een gemeenschap van families die elkaar helpen. Met Facebook kunt u zien wie in uw netwerk al een oppas voor huisdieren heeft aanbevolen. Dit alles draagt bij aan het opnieuw creëren van een vorm van mond-tot-mondreclame.
  U kunt dus betrouwbare mensen vinden die onze service gebruiken. U hoeft geen bemiddelingskosten of commissies te betalen, u neemt meteen contactprofielen bij u in de buurt op.

 • Kom direct in contact met de dierenoppassers.

  Kom direct in contact met de dierenoppassers.

  In tegenstelling tot een hondenpension ontvangt Yoopies geen commissie en is het veel goedkoper dan een hotel voor katten. Bovendien is er geen papierwerk te verwachten. Maak gewoon een profiel met een paar klikken en geef aan wat u nodig hebt.
  Contact opnemen met de oppassers is heel eenvoudig. Selecteer het profiel dat u interesseert en neem telefonisch of per e-mail contact op. Uw huisdier zal verwend worden en gelukkiger zijn dan in een pension. Wacht niet, doe mee met Yoopies!

Vind werk als Petsitter

Ok!