Loading...

En mijn cijfers verbeteren!

Vind en boek de ideale bijlesdocent die jouw kind kan helpen!

Yoopies, dat is de nieuwe manier om een oppas te vinden !

Yoopies is goedkoper dan normale bemiddelingsbureaus en berekent geen commissies.

Yoopies, de "Facebook voor babysitting" [...] "recreëert de traditionele mond-tot-mond reclame, maar dan online"

Yoopies verandert de manier waarop je hulp vind, ons team controleert profielen en VOG's en andere gebruikers geven beoordelingen. Deze informatie is beschikbaar voor elk profiel!

Moederkloeken, mama's onder druk en alle andere mama's, deze site is voor jullie. Papa's zijn natuurlijk ook welkom

Op Yoopies zal je zeker de perfecte oppas vinden, de student die je puber kan helpen met zijn huiswerk of de babysit die je tweeling van 6 maand zal vertroetelen...

Yoopies, een jonge internetsite, is een groot succes ! Al meer dan 25 000 mensen zijn fan!

Yoopies is echt heel makkelijk, je geeft je postcode in en je kan meteen de gedetailleerde profielen bekijken van duizenden aanbevolen, geogelokaliseerde babysitters.

Meer weten

Yoopies helpt je om eenvoudig een bijles leraar te vinden die je thuis kan helpen met het aanleren van een (nieuwe) taal of muziekinstrument in Amsterdam en in heel Nederland.

 • Vind eenvoudig een bekwame bijles leraar voor je kinderen.

  Vind eenvoudig een bekwame bijles leraar voor je kinderen.

  Heeft uw kind het moeilijk op school en heeft hij/zij bijles of huiswerkbegeleiding nodig? Yoopies biedt de mogelijkeheid de juiste mensen te vinden.
  Bijles in economie, filosofie, geschiedenis, aardrijkskunde, Frans, wiskunde , natuurkunde, scheikunde, Yoopies biedt een breed scala aan lessen.
  Het is aan u om te bepalen hoe vaak en wanneer. Avondlessen, weekend, af en toe, regelmatig of tijdens de schoolvakanties, alles is mogelijk op Yoopies.

 • Moeite met het leren van een taal of heb je de wens om ooit een nieuwe taal aan te leren of een muziekinstrument te bespelen? Yoopies kan je hierbij helpen in heel Nederland.

  Moeite met het leren van een taal of heb je de wens om ooit een nieuwe taal aan te leren of een muziekinstrument te bespelen? Yoopies kan je hierbij helpen in heel Nederland.

  Of u nu problemen heeft met het leren van een vreemde taal ( cursus Engels , Spaans, Duits) of je hebt de wens om een nieuwe uitdrukkingen te leren, Yoopies biedt de oplossing.
  Zoek naar een groot aantal docenten en studentenprofielen die in uw buurt wonen.
  Wil je piano leren spelen, gitaar of drums zonder de prijs van een muziekschool te betalen? Youpies biedt advertenties van gepassioneerde muzikanten bij u in de buurt. Wacht niet langer en maak je profiel op onze site.

 • Kom direct in contact met bijles leraren.

  Kom direct in contact met bijles leraren.

  Leraar zijn is een kunst. Dit is de reden waarom Yoopies u ook toegang geeft tot de meningen en aanbevelingen van andere ouders van kinderen of die hun mentor op Yoopies hebben gevonden. Yoopies is zoveel meer dan een matchmaking-platform, het is een gemeenschap van families die elkaar helpen. Met Facebook kunt u zien wie in uw netwerk al een profiel heeft aanbevolen. Dit alles draagt bij aan het opnieuw creëren van een vorm van mond-tot-mondreclame. Bovendien zijn er geen bemiddelingskosten of commissies te verwachten. U bepaalt het loon met de mentor.
  Contact maken met mentors? Niets is eenvoudiger. Selecteer eenvoudig het profiel dat u interesseert en neem telefonisch of per e-mail contact op. De persoon ontvangt vervolgens een e-mail met de mededeling dat er een nieuw bericht wacht op een antwoord op Yoopies. De tutor zal dan reageren en bevestigen... en dan zult u een nieuwe vaardigheid, taal of instrument leren voordat u het weet!

Vind werk als Bijles docent

Ok!