Loading...

Vind de schoonmaakster die ervoor zorgt dat thuiskomen een feestje wordt!

Meer weten

Met Yoopies vind je makkelijk een betrouwbare schoonmaker bij jou in de buurt.

 • Vind een betrouwbare schoonmaakster bij jou in de buurt.

  Vind een betrouwbare schoonmaakster bij jou in de buurt.

  Heb je geen tijd of zin om je huis schoon te maken, Yoopies heeft de oplossing om je dagelijks leven iets makkelijker te maken. Door te zoeken bij jou in de buurt met behulp van een aantal criteria vind je eenvoudig een schoonmaakster. Yoopies helpt bij het vinden van hulp op maat om je huis weer op orde te krijgen. Of je nu kiest om wekelijks, dagelijk sof slecht 1 keer per maand je huis schoon te maken, je kunt zelf aangeven waar de hulp die jij zoekt aan moet voldoen.

 • Vind een schoonmaker voor je kantoor: ook hierbij kan Yoopies je helpen.

  Vind een schoonmaker voor je kantoor: ook hierbij kan Yoopies je helpen.

  Ben je op zoek naar iemand die jouw kantoor schoon kan maken? Yoopies helpt je bij het vinden van je toekomstige office cleaner.

  Als je gebruik maakt van Yoopies, is het niet nodig om hier een schoonmaakbedrijf voor in te huren. Met behulp van onze website vind je snel een schoonmaker(s) bij jou in de buurt die voldoet aan je wensen. Je betaalt geen bemiddelingskosten of commissie. Je kunt gezamenlijk het salaris bepalen.

 • Kom direct in contact met schoonmakers bij jou in de buurt.

  Kom direct in contact met schoonmakers bij jou in de buurt.

  Het is niet makkelijk om iemand de sleutels van je huis toe te vertrouwen. Om deze reden geeft Yoopies je de mogelijkheid om de meningen en aanbevelingen van anderen te lezen over de schoonmakers. Yoopies is veel meer dan een matchmaking platform, het is een community waarop families elkaar helpen. Met Facebook kan je zien wie er in jouw netwerk een schoonmaker heeft aangeraden. Hiermee maken we een nieuwe vorm van mond op mond reclame.

  Het is eenvoudig om contact op te namen met schoonmakers. Selecteer het profiel waarin je geinteresseerd bent en stuur een bericht. Deze persoon ontvangt een direct een melding dat er een nieuw bericht voor hem of haar klaar staat op Yoopies.

Vind werk als schoonmaakster

Ok!