Loading...

Kom thuis in een schoon huis!

Vind jouw ideale huishoudster en boek eenvoudig online!

Yoopies, dat is de nieuwe manier om een oppas te vinden !

Yoopies is goedkoper dan normale bemiddelingsbureaus en berekent geen commissies.

Yoopies, de "Facebook voor babysitting" [...] "recreëert de traditionele mond-tot-mond reclame, maar dan online"

Yoopies verandert de manier waarop je hulp vind, ons team controleert profielen en VOG's en andere gebruikers geven beoordelingen. Deze informatie is beschikbaar voor elk profiel!

Moederkloeken, mama's onder druk en alle andere mama's, deze site is voor jullie. Papa's zijn natuurlijk ook welkom

Op Yoopies zal je zeker de perfecte oppas vinden, de student die je puber kan helpen met zijn huiswerk of de babysit die je tweeling van 6 maand zal vertroetelen...

Yoopies, een jonge internetsite, is een groot succes ! Al meer dan 25 000 mensen zijn fan!

Yoopies is echt heel makkelijk, je geeft je postcode in en je kan meteen de gedetailleerde profielen bekijken van duizenden aanbevolen, geogelokaliseerde babysitters.

Meer weten

Met Yoopies vind je makkelijk een betrouwbare schoonmaker bij jou in de buurt.

 • Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt.

  Vind een betrouwbare hulp bij jou in de buurt.

  Heb je geen tijd of zin om je huis schoon te maken, Yoopies heeft de oplossing om je dagelijks leven iets makkelijker te maken. Door te zoeken bij jou in de buurt met behulp van een aantal criteria vind je eenvoudig een huishoudelijke hulp. Of je nu kiest om wekelijks, dagelijk sof slecht 1 keer per maand je huis schoon te maken, je kunt zelf aangeven waar de hulp die jij zoekt aan moet voldoen.

 • Vind een schoonmaker voor je kantoor: ook hierbij kan Yoopies je helpen.

  Vind een schoonmaker voor je kantoor: ook hierbij kan Yoopies je helpen.

  Ben je op zoek naar iemand die jouw kantoor schoon kan maken? Yoopies helpt je bij het vinden van je toekomstige schoonmaker of schoonmaakster.
  Als je gebruik maakt van Yoopies, is het niet nodig om hier een schoonmaakbedrijf voor in te huren. Met behulp van onze website vind je snel schoonmaker(s) bij jou in de buurt die voldoet aan jouw wensen. Je betaalt geen bemiddelingskosten of commissie en kunt gezamenlijk het salaris bepalen.

 • Kom direct in contact met schoonmakers bij jou in de buurt.

  Kom direct in contact met schoonmakers bij jou in de buurt.

  Het is niet makkelijk om iemand de sleutels van je huis toe te vertrouwen. Om deze reden geeft Yoopies je de mogelijkheid om de meningen en aanbevelingen van anderen te lezen over de huishoud(st)ers. Yoopies is veel meer dan een matchmaking platform, het is een community waarop families elkaar helpen.
  Het is eenvoudig om contact op te namen met schoonmakers en schoonmaaksters. Selecteer het profiel waarin je geïnteresseerd bent en stuur een bericht. Deze persoon ontvangt een direct een melding dat er een nieuw bericht voor hem of haar klaar staat op Yoopies.

Vind werk als Huishoudelijke hulp

Ok!