Loading...

Laure is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Oudenaarde!

VInd

Laure C., oppas in Oudenaarde

 • 26 jaar, 2 jaar ervaring

 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Frans (Vloeiend) , Engels (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Belgisch
 • Professionele ervaring :
  2 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Laure
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Babysitter op zoek naar 1 of meerdere lieve kindjes!

Hallo, ik ben 19, en eind dit jaar 20 jaar. Ik heb vorig schooljaar communicatie management gestudeerd. Voor het nieuwe schooljaar zal ik een andere richting doen. Het is het tweede jaar dat ik op kot ga zitten, dus ik ben redelijk zelfstandig. Ik heb nog stage gedaan in een kleuterklas, in een crèche, leidster geweest op een kinderatelier en op ponykampen meegeholpen. Zelf pas ik ook soms op de kindjes van mijn zus. Dus ervaring heb ik wel. Mijn voorkeur gaat naar kinderen boven de 1 jaar. Het liefst zou ik babysitten in het weekend de zaterdagavond. Bij nood pas ik me aan voor de vrijdag, dinsdag en donderdagavond. Deze die avonden zijn avonden waar ik me kan vrijmaken in nood. Ik heb een auto dus kan altijd 's nachts huiswaards rijden.

Beschikbaarheid Laure

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Laure je mee kan helpen

Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 2 jaar ervaring

 • Vanaf 07-2011 Tot 07-2011

  Op het kinderatlier van Maarkedal ben ik leidster geweest bij de oudste groep. Zelf heb ik altijd in het kinderatelier gezeten, dus wou ik het zelf eens ervaren om kinderen er te animeren. Het is me goed bevallen, spijtig dat ik het heb moeten laten vallen omdat een vakantiejob beter vergoed.

 • Vanaf 03-2012 Tot 03-2012

  Ik weet niet meer helemaal welke datums het waren maar ik heb in de krokusvakantie een week sportkamp gegeven in zingem. Het was een ervaring rijker omdat het een groot verschil was met de ervaringen van een ponykamp. Maar het waren heel leuke en lieve kinderen. En ze hebben de activiteiten allemaal meegedaan.

Meer over Laure

Ik heb een voorlopig rijbewijs, dus ik maar overaal naartoe rijden, maar wel alleen. Binnen enkele weken voor mijn vast rijbewijs gaan. De studies op Artevelde in de richting Communicatie management gingen niet al te vlot dus ik ga volgend schooljaar iets anders studeren. Ik heb al 2 jaar relatie en ik ga elke zondag mee naar zijn voetbal gaan kijken. Om terug in conditie te komen doe ik aan fitness. Zelf heb een pony gehad en een paard. Paardrijden was 8 jaar mijn grootste interesse maar ik ben moeten stoppen door een bekkenbreuk. In juli en augustus werk ik in een fabriek in ploegenwerk.

Locatie

Approximative location.