Loading...

Lara is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Gent!

VInd

Lara G., oppas in Gent (9000)

 • 26 jaar, 7 jaar ervaring

 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Tweetalig) , Frans (Gemiddeld) , Hindi (Beginneling)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  7 jaar ervaring
 • Rijbewijs nee
  EHBO certificaat ja
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Lara
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Praktische informatie

Mijn naam is Lara Groeneweg. Ik ben achttien jaar, en ik ben van Antwerpen. Ik ben verhuist naar Gent om te studeren aan de UGent. Ik deed veel oppaswerk in Antwerpen via de Gezinsbond, maar in mijn laatste jaar middelbaar ben ik daarmee gestopt omdat mijn schoolwerk teveel energie vroeg. Ik zou het nu graag terug oppikken, maar omdat ik één weekend in de veertien dagen naar huis ga, lijkt het me beter om opnieuw te beginnen hier in Gent.

Ik wil graag terug beginnen met oppassen, niet alleen om een centje bij te verdienen, maar ook omdat ik het heel graag doe. Ik heb vier broers, en op twee daar van moest ik van jongs af aan al vrij frequent oppassen. De oudste daarvan (5 jaar jonger dan mij) heeft het syndroom van Asperger en ADHD. Wildebrassen of deugnieten, of zelfs kinderen met een handicap zijn voor mij dus absoluut geen probleem. Ik speel graag mee met energieke spelletjes, maar ik kan ook kordaat optreden als het nodig is. Hele kleine kindjes of baby's zijn voor mij ook geen probleem. Toen mijn petekindje, of mijn nichtje pas geboren werden ging ik regelmatig op hen letten. Ook in Antwerpen heb ik vaak gepast op baby'tjes. Ik lees heel graag voor, verder vind ik knutselen en tekenen ook erg leuk.

Oppassen bij mij thuis lijkt me moeilijk. Het is hier vrij klein, maar als het niet anders kan is het altijd een mogelijkheid.

Voor meer informatie kunt u mij altijd contacteren. Mijn telefoon heb ik minder vaak bij de hand, maar dan hoor ik de voice mail of lees ik het sms'je later wel. Mijn e-mail check ik heel vaak.

Beschikbaarheid Lara

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Lara je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 7 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Lara

In het middelbaar heb ik beeldende vorming gestudeerd aan Sint-Lucas, kunstonderwijs. Na vier jaar praktijk heb ik dan gekozen voor een nieuwe uitdaging en ben ik Indische taal en cultuur gaan studeren, dit is mijn eerste jaar. In mijn vrije tijd heb ik een dansopleiding gedaan, voornamelijk musical. Daar ben ik nu ondertussen al een tijdje mee gestopt, daarna was ik overgegaan op klassiek ballet, jazz en Graham based contemporary dance. Momenteel ben ik terug een beetje aan het zoeken op welke soort dans ik me wil gaan focussen. Tot ik zeker weet wat voor soort dans ik wil, doe ik aan yoga, pilates en joggen.

Locatie

Approximative location.