Loading...

janieke is niet langer beschikbaar

Vind meer hondenoppassers in Haarlem!

VInd

Janieke J., Hondenoppas in Haarlem

 • 28 jaar, Meer dan 10 jaar ervaring
 • , 8€/dag
 • Wandelen
 • Bezoeken
 • Verzorging in het huis van de dierenoppas
 • Verzorging in het huis van de eigenaar
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend) , Duits (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  Meer dan 10 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met janieke
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Studente zoekt dierenvriend!

Hoi!

Momenteel zit ik in mijn laatste studiejaar van de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening. Om mijn diploma te behalen ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie dat over de toegevoegde waarde van dieren gaat bij ouderen in onze samenleving. Hiervoor loop ik één dag in de week vrijwillig mee op een zorgboerderij waar ik naast de twee honden en vier katten, ook voor drie koeien, 60 kippen en 12 schapen (die momenteel allemaal lammetjes krijgen) zorg in samenwerking met een oudere.
Zelf heb ook veel huisdieren gehad (konijnen, cavia's, ratten, hamsters, parkieten, katten en een hond), maar door het op mijzelf wonen heb ik geen mogelijkheid tot het zorgen voor een huisdier.

Via deze weg probeer ik twee vliegen in één klap te slaan: het zorgen/oppassen/spelen met (huis)dieren en het verdienen van een klein zakcentje om mijn studie te kunnen betalen en tevens te sparen voor mijn toekomstdroom: een zorgboerderij opzetten.

Doordat ik in mijn laatste studiejaar zit, heb ik veel vrije tijd over (om aan mijn scriptie te werken) alleen heb ik nu zoveel tijd over dat ik die ook aan werk wil besteden.
Ik ben erg makkelijk met tijden en dagen en heb geen moeite met op het laatste moment afzeggingen of juist vragen om beschikbaarheid.


Mochten er vragen opkomen die u mij wilt stellen, stel deze dan gerust!

Beschikbaarheid Janieke

Taken waar Janieke je mee kan helpen

Geen informatie

Beoordelingen van janieke

Professionele ervaring: Meer dan 10 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over janieke

Zoals in mijn advertentie staat, studeer ik momenteel nog. Omdat ik van zowel mens als dier houd, wil ik deze twee in de toekomst gaan combineren door een zorgboerderij voor diverse doelgroepen uit de samenleving op te zetten. Om mijzelf hier nu al op voor te bereiden, loop ik vrijwillig mee op een zorgboerderij waar dementerende ouderen helpen de dieren (en planten) te verzorgen die op de boerderij wonen. Ik heb in het verleden gewerkt als receptioniste in een zwembad en als verkoopster in een boekenwinkel, wat mij veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Momenteel ben ik werkloos en (half) zoekende naar een passende bijbaan. Het werken met mens en dier vind ik erg leuk en geeft me veel voldoening. Mijn interesses liggen dan ook bij het doen van creatieve activiteiten met de mens of het ontspannen en genieten van (huis)dieren door middel van het verzorgen ervan.

Locatie

Approximative location.